
میتونید فکرشو بکنید که یک حیوان مثل شتر مرغ میتونه کشوری مثل استرالیا رو به کلی به هم بریزه تا جایی که حتی ارتش وارد جنگ با شتر مرغ ها بشه و شکست بخوره ؟
برای خوندن ادامه این مطلب جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید.
در طول جنگ جهانی اول استرالیا با جمعیتی کمتر از 5 میلیون نفر متحمل تلفات سنگینی از جمله 61000 نفر کشته و تعداد زیادی مجروح میشه . بعد از پیگیری های مداوم مجروحان و جانبازان جنگی برای کمک به معیشت این کهنه سربازان ، دولت یه پیشنهادی میده به این صورت که زمین های بخش غربی استرالیا برای کشاورزی به این سربازان اهدا شود .
این عمل در واقع هم به مشکل تغذیه کشور کمک میکرد و هم اینکه این سربازان صاحب کار و شغل می شدند اما همه موضوع این نبود . مشکلاتی که بر سر راه این عمل مثبت وجود داشت کم نبود که از جمله اونها خاک بسیار نامناسب ، کم تجربگی سربازان در کشاورزی ، کوچک بودن قطعات زمین و خطر حمله حیوانات موذی که یکی از این حیوانات فاجعه ی بزرگی در استرالیا بوجود آورد که در ادامه به اون میپردازیم .
تصمیم بر این بود که بهترین و مناسب ترین کشت در این منطقه ، کشت گندم است .
پس از مدتی از کار این کشاورزان تازه وارد مشکلات کم کم پدیدار شد که فاجعه ایموها پر رنگ ترین آنها بود. تقریبا از سال 1918 بود که به مدت 4 سال ایموها (شتر مرغ استرالیایی) به صورت مداوم به محصولات این کشاورزان حمله میکردند . کشاورزان حالا علاوه بر این که محصول کمی تولید میکردند و به زحمت درامدی برای خود داشتند ، حمله ایموها آنها را در فقر شدیدی فرو برده بود .
دولت اعلام کرد که ایموها در دسته حیوانات موذی قرار می گیرند و باید نابود شوند پس همه دست به سلاح شدند تا وارد جنگ با ایموها شوند . جنگ با ایموها بی ثمر واقع شد چرا که آنها سرعت بسیار زیادی داشتند و چند گلوله به زحمت آنها را از پا می انداخت . با درخواست کشاورزان دولت ارتشی را برای نابود کردن این شتر مرغ ها فرستاد اما این کار هم بی فایده بود و حتی نصب مسلسل بر روی ماشین ها نتیجه ای در بر نداشت چرا که سرعت شتر مرغ ها بسیار زیاد بود و نهایتا حدود 300 نفر از نیروهای امدادی هم کشته شدند .
در تاریخی دیگر دوباره ارتشی اعزام شد برای مقابله با ایموها و بازهم تعداد کمی از ایموها کشته شدند و پس از بازگشت فرمانده اعلام کرد که حدود 986 ایمو کشته و 9860 گلوله شلیک شده و 2500 ایمو بر اثر جراحت جان خود را از دست داده اند که این تنها ادعایی بود که اثبات نشد.
دولت استرالیا پس از ناکامی های مداوم خود اعلام عقب نشینی کرد و هربار درخواست های کشاورزان پس از آن رد شد.
نهایتا دولت برای سر ایموها جایزه گذاشت و این باعث حل این موضوع در استرالیا شد .
در بسیاری از گزارش رسانه ها از این جنگ بعنوان واقعه ای خنده دار یاد می کنند اما با نگاهی به تعداد کشته شدگان ، ضرر های جبران ناپذیر ایموها ، فقر شدید و تهی دست شدن کشاورزان و رکودی که در استرالیا حاکم شد از اهمیت موضوع مطلع خواهید شد.
از قسمت بالای پست میتوانید پست را لایک کنید که این کار بسیار برای آمار وبلاگ ارزشمنده.
منابع استفاده شده در این پست :
https://www.thecollector.com/great-emu-war/
ویکی پدیا